Jouwtrapspecialist

ACTIE

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

KLANT ZOEKT KLANT

Heeft u in het verleden een traprenovatie bij ons aangeschaft? Doe dan nu mee met onze actie en verdien een deel van uw betaald traprenovatie terug! Om te verdienen dient u een nieuwe klant bij ons voor te dragen die daadwerkelijk een traprenovatie bij ons zal aanschaffen. Voor iedere nieuwe voorgedragen klant ontvangt u €100,00 terug.

ACTIE VOORWAARDEN

  • U komt in aanmerking voor deze actie wanneer u in het verleden een traprenovatie bij ons heeft aangeschaft. Bij het voordragen van een nieuwe klant vragen wij u om het ordernummer van uw destijds aangeschafte traprenovatie en uw e-mailadres door te geven aan de nieuwe klant. De nieuwe klant zal vervolgens deze gegevens noteren in het opmerkingenveld. Op deze manier zult u in aanmerking komen voor de actie.
  • Voordat het verdiende geld wordt overgemaakt naar uw rekening, dient de nieuwe klant de betaling voor de traprenovatie voldaan te hebben. Wanneer de betaling binnen is, zullen wij het verdiende bedrag (afhankelijk van het aantal voorgedragen klanten) overmaken naar uw rekening.
Image

Contact

Ons postadres:
Jouwtrapspecialist
Duinbosstraat9
1361BK Almere

06 18 61 16 78
info@jouwtrapspecialist.nl
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn incl.btw.