Uw trapwangen weer mooi maken

De trapwangen kunnen uw trap een minder mooie uitstraling geven, maar wat zijn trapwangen nu precies? In de basis zijn de wangen van de trap niet heel sterk aanwezig. Toch kunnen zij er wel voor zorgen dat het uiterlijk van uw trap naar beneden wordt gehaald wanneer zij er lelijk, beschadigd of gewoon gedateerd uitzien. Jouwtrapspecialist vertelt u meer over wat trapwangen zijn én geeft u meer informatie over hoe u de wangen van uw trap mooier kunt maken.

Trapwangen slijten minder snel dan de traptreden

De traptreden worden het meest belast, terwijl de trapwangen behoren tot de onderdelen van een trap die het minst worden belast. Het spreekt voor zich dat de traptreden sneller slijten dan de trapwangen. De trapwangen krijgen zelden met enige vorm van belasting te maken. Hierdoor gaan de wangen van de trap aanzienlijk langer mee, en blijven ze ook langer mooi, dan de treden en de eventuele stootborden van de trap. Toch kan het zeker wel noodzakelijk of wenselijk zijn om de trapwangen mooier te maken. Dit kunt u zelf doen of laten doen bij een professionele traprenovatie.

Wij kunnen uw trapwangen renoveren

Wanneer u door ons een professionele traprenovatie laat uitvoeren, dan heeft u ook altijd de mogelijkheid om de trapwangen te laten renoveren. Wij bieden dit aan als optionele service. Weet u niet zeker of u het verstandig is om ook de trapwangen te laten renoveren? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar met een persoonlijk advies. Wilt u voorbeelden zien van trappen die wij gerenoveerd hebben, inclusief of exclusief de trapwangen? Dan vormen onze eerdere projecten een mooie bron van inspiratie.

Wilt u ook weer genieten van een mooie trap?

Trapwangen zijn niet heel aanwezig, maar ze gaan wel opvallen als ze lelijker worden. Dit is zonde. U bent bij Jouwtrapspecialist van harte welkom voor het laten uitvoeren van een professionele traprenovatie. Wij voeren de werkzaamheden in verreweg de meeste gevallen binnen een werkdag uit. Hierbij bieden wij u ook de mogelijkheid om de trapwangen te laten renoveren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.