Is een traprenovatie mogelijk bij alle soorten trappen?

Ontdek of een traprenovatie mogelijk is voor uw trap

Wanneer is een traprenovatie mogelijk als we puur kijken naar soorten trappen die in Nederlandse woningen voorkomen? Veel mensen vinden de trap in hun woning eigenlijk niet meer zo mooi, maar vragen zich af of het voor die specifieke trap wel mogelijk is om een professionele traprenovatie uit te laten voeren. Jouwtrapspecialist is uw ervaren partner voor traprenovaties van diverse soorten trappen. Wij staan voor u klaar wanneer u uw trap weer een compleet nieuwe look wilt geven. Uiteraard geven wij u graag inzicht in de soorten trappen waarbij een traprenovatie mogelijk is.

2. Een open trap renoveren

We noemden het net al even. De dichte trap op de benedenverdieping wordt vaker vervangen door een open trap om optisch meer ruimte te creëren. Er ontstaat dan namelijk meer licht, waardoor de ruimte groter aanvoelt. Hiermee komt dan wel vaak de opbergruimte onder de trap te vervallen. Dit is uiteraard een keuze die u maakt. De open trap komt het meest voor tussen de eerste en de tweede verdieping, dus meestal de bovenverdieping en de zolder. Een traprenovatie is mogelijk bij een open trap, waarbij uiteraard ook de onderzijde van de traptreden wordt gerenoveerd. Wij staan hierin graag voor u klaar.

5. De rechte trap renoveren

Tot slot is er natuurlijk de rechte trap. In nieuwere woningen zien we de rechte trap niet meer zo vaak voorkomen, maar in vroegere tijden waren de rechte trappen zeer populair. Veel oudere woningen zijn dan ook voorzien van een rechte trap in de hal. Een professionele traprenovatie van een rechte trap is altijd mogelijk. Indien gewenst kunnen wij hierbij ook trapverlichting aanbrengen om de trap nog mooier, luxer én veiliger te maken. De duurzame en moderne trapverlichting kan bij diverse soorten trappen worden toegepast. Wij informeren u hier graag over.

Wij maken uw traprenovatie mogelijk

Jouwtrapspecialist heeft meer dan 15 jaar ervaring in het renoveren van de meest uiteenlopende soorten trappen. Wij zorgen graag voor een professionele traprenovatie in uw woning. Hiervoor kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs voor een adviesgesprek. Wilt u eerst meer informatie of wilt u een persoonlijk advies van ons ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.