TRAPRENOVATIE LELYSTAD

WIJ RENOVEREN UW TRAP SNEL EN EFFICIËNT

Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen
Laagste prijsgarantie
Meer dan 15 jaar ervaring
Op maat naar uw wensen

TRAPRENOVATIE LELYSTAD

Een traprenovatie in Lelystad kan in de meeste gevallen snel worden uitgevoerd. Laat u uw trap renoveren door Jouwtrapspecialist, dan is de klus vaak al binnen een werkdag geklaard. Enkel wanneer er sprake is van een complexe trap of wanneer u meerdere trappen wilt laten renoveren, plannen wij hier extra tijd voor in. Uiteraard bespreken wij de planning altijd vooraf met u, zodat u precies weet waar u rekening mee kunt houden op de dag dat wij de renovatiewerkzaamheden voor u uit komen voeren. Wilt u een traprenovatie in Lelystad laten uitvoeren door ons? Dan kunt u direct online een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

EEN TRAPRENOVATIE IN LELYSTAD INCLUSIEF OF EXCLUSIEF TRAPWANGEN

Veel trappen hebben aan één of twee zijden wangen. Dit zijn eigenlijk de zijkanten van de trap. Het is mogelijk om de trapwangen ook opnieuw te laten bekleden. Wij kunnen de wangen van uw trap dan uitvoeren in dezelfde kleur als de trap of, naar wens, in een andere kleur. Wij bespreken hiervoor natuurlijk graag de mogelijkheden met u tijdens een adviesgesprek bij u thuis. Een andere mogelijkheid is uiteraard om zelf de trapwangen op te knappen wanneer dit noodzakelijk is. U kunt in dit geval bijvoorbeeld de wangen van de trap schilderen in een kleur die mooi past bij uw trap na de renovatie. Uiteraard kunt u dit schilderwerk het best uitvoeren voordat de traprenovatie in Lelystad plaatsvindt.

HEEFT U OOK INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE IN LELYSTAD?

U kunt direct online een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U doet dit door de gegevens in te vullen en aan ons te versturen. Wij bieden u vervolgens een offerte op maat. Wordt u blij van deze offerte? Dan kunt u bij ons een adviesgesprek aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om alles door te nemen, om mogelijkheden voor uw trap te bespreken en direct ook de nieuwe trap goed in te meten. Zo is alles al goed geregeld voorafgaande aan de traprenovatie in Lelystad, waardoor wij de klus snel kunnen afronden voor u. Wilt u eerst meer informatie of advies over een vakkundige traprenovatie in Lelystad? Neemt u dan gerust contact met ons op.