Trap vervangen: waar moet u rekening mee houden?

De trap vervangen kan een voor de hand liggende oplossing lijken wanneer uw trap er niet meer mooi uitziet. Toch is het lang niet altijd de beste oplossing. De trap vervangen is een tijdrovende en kostbare klus, waarbij vaak meer komt kijken dan u vooraf had verwacht. Jouwtrapspecialist geeft u inzicht in facturen om rekening mee te houden wanneer u de trap wilt vervangen én vertelt u meer over het mooiste en meest voordelige alternatief.

U ervaart relatief veel overlast in uw woning

Een trap vervangen betekent dat de bestaande trap gesloopt wordt en er een heel nieuw model voor in de plaats wordt gezet. Dit betekent dat er hak- en breekwerk in uw woning plaats moet vinden, ongeacht of het om een open trap of een dichte trap gaat. Er komt veel stof en vuil vrij bij het verwijderen van de oude trap, wat zich gemakkelijk door uw hele woning verplaatst. Daar komt uiteraard bij dat het vervangen van de trap geen klus van een dag is. U moet er rekening mee houden dat er langere tijd werklieden in uw woning bezig zijn om de klus te klaren. Op meerdere vlakken ervaart u dus relatief veel overlast wanneer u de trap wilt laten vervangen.

Een traprenovatie is een beter en goedkoper alternatief

U kunt door Jouwtrapspecialist een traprenovatie uit laten voeren op basis van uw wensen en eisen met betrekking tot kleur en stijl. Wij kunnen uw bestaande trap een compleet nieuwe look geven die bij uw huidige interieur past. In verreweg de meeste gevallen kunnen wij de traprenovatie in een enkele werkdag voor u uitvoeren. Wij komen in de morgen en in de avond kunt u al genieten van uw nieuwe trap. De traprenovatie kan dan ook zonder hak- en breekwerk worden uitgevoerd, wat ook betekent dat u aanzienlijk minder overlast in huis ervaart.

Elke gewenste stijl en kleur met onze traprenovatie

Het mooie van een traprenovatie is wel dat elke gewenste look kan worden gerealiseerd. Denk hierbij aan tal van kleuren en stijlen, waaronder betonlook, industrieel, landelijk en modern. Het is mogelijk om de nieuwe trap in kleur aan te passen op de vloer, maar u kunt ook juist kiezen voor een mooi contrast. Daarnaast kunnen de treden en stootborden in dezelfde kleur worden uitgevoerd, maar ook in verschillende kleuren. Wanneer u niet precies weet wat voor uw woning de mooiste oplossing is, staan wij uiteraard voor u klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien.

Vraag nu een offerte aan voor een professionele traprenovatie

Is uw trap nog van goede kwaliteit, maar gewoon niet meer zo mooi om naar te kijken? De trap vervangen is dan zeker niet nodig. Kies voor een traprenovatie door Jouwtrapspecialist en u kunt al binnen een werkdag genieten van een trap die er als nieuw uitziet. U kunt direct online een offerte bij ons aanvragen. Na akkoord op de offerte komen wij graag bij u langs voor een adviesgesprek aan huis. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.