Trap kleuren: wat zijn de trends voor 2023?

Er zijn veel mooie trap kleuren beschikbaar. Wanneer uw trap nog van goede kwaliteit is, maar er niet meer zo mooi uit ziet, dan kunt u ervoor kiezen om de trap een nieuwe uitstraling te geven middels een traprenovatie. Hiervoor bent u uiteraard aan het juiste adres bij Jouwtrapspecialist. Wij kunnen de renovatie van de trap in verreweg de meeste gevallen binnen een werkdag uitvoeren, waarna u kunt genieten van een mooie trap die er als nieuw uit ziet. Uiteraard is het belangrijk dat de kleur van de trap goed past bij uw smaak en uw interieur. Wij inspireren u graag met de meest populaire trapkleuren van dit moment.

1. Zwarte trap

De volledig zwarte trap is een veel gemaakte keuze voor het moderne interieur. Er kan worden gekozen voor een effen zwarte trap, maar er zijn ook mooie designs in een zwarte kleur beschikbaar. Op deze manier kunt u de uitstraling van de nieuwe trap verder aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Wij gebruiken de beste materialen voor elke traprenovatie, waardoor u altijd zeker bent van een lange levensduur. Wilt u een mooie zwarte trap? Dan leggen wij u graag de mogelijkheden voor en denken wij met u mee over de best passende oplossing voor uw woning.

4. Bruine trap

De bruine trap raakt eenvoudigweg nooit uit de tijd. Veel woningen zijn voorzien van een bruine trap, of het nu om een dichte of een open trap gaat. Hierbij zien we veel verschillende tinten bruin, van heel licht zoals vurenhout tot zo donker als eikenhout. De bruine trap is vooral heel mooi binnen een landelijk interieur. Donkere varianten passen mooi in een nostalgisch en romantisch interieur, terwijl de lichtere varianten ook heel mooi combineren bij de Scandinavische interieurstijl.

5. Kleurcombinaties

Een andere mooie trend voor de trap is het maken van combinaties van kleuren. Het is mogelijk om de treden van de trap tijdens een traprenovatie een andere kleur te laten geven dan de stootborden. Zo zien we in het moderne interieur vaak een voorkeur voor de combinatie tussen wit en zwart. Voor het industriële interieur zien we vaker zwart gecombineerd worden met grijs of met een warme houtkleur. Binnen landelijke interieurs wordt er vaker gekozen voor een combinatie van wit met een mooie houtkleur. U kunt eigenlijk alle kanten op als u trap kleuren wilt combineren.

Welke trap kleuren passen het best bij uw interieur?

Weet u al precies welke trap kleuren goed passen bij uw interieur en uw persoonlijke smaak? Dan leggen wij u graag de mogelijkheden voor. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan denken wij uiteraard graag met u mee. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Wilt u meer informatie of advies over een traprenovatie door ons ervaren team? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.