Led trapverlichting: wat zijn de belangrijkste voordelen?

U kunt led trapverlichting laten toepassen wanneer u kiest voor een traprenovatie door Jouwtrapspecialist. Uiteraard is de toevoeging van trapverlichting optioneel en geen verplichting. U bent vrij in deze keuze. Wel is het zo dat het verlichten van de trap diverse goede voordelen met zich meeneemt die u wellicht wilt overwegen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van trapverlichting bij uw traprenovatie.

2. Trapverlichting maakt de trap veiliger

Trappen zijn in veel gevallen natuurlijk gewoon nodig in een woning. Toch vindt een groot deel van de ongelukken in Nederlandse woningen plaats op of in de buurt van de trap. Het is dan ook zo dat de trap de nodige risico’s met zich meebrengt. Het is fijn wanneer u de trap veiliger kunt maken. Dit kunt u gemakkelijk doen door de trap te verlichten. Met led trapverlichting wordt elke trede goed verlicht, waardoor alles goed zichtbaar is. Dit kan een aanzienlijk deel van de risico’s, waaronder natuurlijk het risico op valpartijen, uitsluiten.

5. De verlichting maakt de trap minder eng voor kinderen

Als er geen toilet aanwezig is op de verdieping waar kinderen slapen dan moeten kinderen de trap af om naar het toilet te kunnen gaan. Wanneer het donker is, dan is vooral het trappengat een erg donkere plek waar kinderen gemakkelijk bang van worden. Er is niets méér nodig dan wat verlichting om deze angsten weg te nemen. Ook daarvoor is led trapverlichting natuurlijk ideaal.

Kies voor een traprenovatie met luxe trapverlichting

U bent bij Jouwtrapspecialist van harte welkom voor het laten uitvoeren van een traprenovatie en het naar wens laten verlichten van de trap met behulp van duurzame trap ledverlichting. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt komen wij voor een adviesgesprek bij u langs, geheel vrijblijvend. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.