Hoe lang duurt een traprenovatie?

Hoe lang duurt een traprenovatie precies? Veel mensen maken zich zorgen dat zij bij het laten uitvoeren van een professionele traprenovatie lang in de rommel komen te zitten. Dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat er meerdere traprenovaties mogelijk zijn en dat er ook meer factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee een traprenovatie kan worden uitgevoerd. Jouwtrapspecialist zorgt altijd voor een snelle traprenovatie. Vaak gaat het om een traprenovatie binnen 1 werkdag. Wij vertellen u graag meer over hoe lang een traprenovatie duurt en waar u rekening mee moet houden.

Hoe lang duurt een traprenovatie gemiddeld?

Uiteraard is het zo dat niet elk bedrijf dezelfde werkwijze hanteert. Sommige bedrijven bieden maatwerk, andere ondernemingen werken met standaardpakketten. Deze standaardpakketten zijn niet altijd passend aan uw trap, waardoor maatwerk vereist is. Een professionele traprenovatie neemt gemiddeld 2 werkdagen in beslag. Hierbij kijken we naar de gemiddelde tijd die renovatiebedrijven inplannen voor het uitvoeren van de traprenovatie. Bij Jouwtrapspecialist is het altijd het streven om de traprenovatie binnen 1 werkdag voor u uit te voeren. Wij proberen ons hier ook aan te houden wanneer u kiest voor extra’s, waaronder het professioneel laten aanbrengen van trapverlichting. Wij maken uitsluitend gebruik van energiezuinige led verlichting.

Hoe lang duurt een traprenovatie door Jouwtrapspecialist?

Zoals aangegeven proberen wij elke traprenovatie binnen 1 werkdag te voltooien. Wel is het zo dat er enkele zaken aan de hand kunnen zijn die deze tijd iets verlengen. In uitzonderlijke gevallen is de trap zo complex dat wij er extra tijd voor moeten reserveren. Wij hebben een ruime ervaring in het renoveren van alle soorten trappen, van rechte trappen tot trappen met één of meer bochten of hoeken. Door deze ruime ervaring kunnen we vrijwel altijd een traprenovatie binnen 1 werkdag garanderen. Vragen de omstandigheden in uw woning om extra tijd? Dan delen wij dit uiteraard vooraf mede, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij voeren de traprenovatie snel en vakkundig uit

Wilt u de traprenovatie snel en vakkundig uit laten voeren? Dan staan onze ervaren professionals voor u klaar. Meestal kunnen wij de traprenovatie binnen 1 werkdag voor u uitvoeren. Wij komen in de morgen en u kunt in de avond al gebruik maken van uw nieuwe trap. Voorafgaande aan deze snelle traprenovatie komen wij graag bij u langs voor een adviesgesprek. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.