Fijne feestdagen en een mooi 2023 namens Jouwtrapspecialist!

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Zo aan het einde van het jaar is het altijd een mooi moment om nog even terug te kijken op de beste momenten van het jaar, voordat we natuurlijk vooral ook samen uit gaan kijken naar een goed nieuw jaar. Jouwtrapspecialist heeft een bewogen jaar achter de rug, zoals velen, en wij zijn trots dat we veel mensen blij hebben mogen maken met een professionele traprenovatie. Natuurlijk hebben wij u ook op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en tips over traprenovaties. Graag nemen we de belangrijkste punten nog één keer met u door.

Hoe lang gaat een trap eigenlijk mee?

U wilt mogelijk geen traprenovatie meer uit laten voeren wanneer de trap aan het einde van de levensduur is. Gelukkig gaan trappen heel lang mee, waardoor het in vrijwel alle situaties een voordeligere optie is om de trap te renoveren dan om deze te vervangen. Hoe lang een trap precies mee gaat is onder meer afhankelijk van waar de trap van is gemaakt. Wij gaven u een praktisch inzicht in de gemiddelde levensduur van een trap per soort trap die we veel in Nederlandse woningen tegenkomen.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

De kerst staat nu echt bijna letterlijk voor de deur. Een mooi moment om het jaar af te sluiten en vooral uit te kijken naar het komende jaar. Wij willen u bedanken in het door ons gestelde vertrouwen. Ook in het nieuwe jaar staan wij natuurlijk weer graag voor u klaar met een professionele traprenovatie op maat. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Voor nu willen wij u vooral mooie, warme en fijne feestdagen wensen en natuurlijk een gelukkig, gezond en liefdevol 2023. Wij zijn u dan graag weer terug!