Een betonlook trap middels een traprenovatie

De betonlook trap is tegenwoordig erg in trek. Dit is ook niet vreemd. We zien nieuwe interieurstijlen en -trends ontstaan waarbij de betonlook trap erg goed past. Standaard zijn woningen niet voorzien van een trap die bij deze stijl past, maar dat betekent natuurlijk niet dat u niet kunt gaan genieten van een betonlook trap. Jouwtrapspecialist voert graag een traprenovatie voor u uit, waarbij wij iedere gewenste sfeer en stijl kunnen realiseren. Heeft u een industrieel of betonlook interieur en wilt u een trap die daar perfect bij past? Dan zorgen wij hier graag voor.

Een industrieel interieur met een betonlook trap

Naast de betonlook interieurstijl neemt ook de interesse voor de industriële interieurstijl toe. Deze twee trends kennen enkele overlappingen, maar zijn op een aantal punten ook verschillend. Zo zien we bij betonlook toch wat meer lichtere grijstinten voorbij komen, terwijl binnen de industriële stijl vaak een combinatie wordt gemaakt van zwart staal en een warme houtkleur. In betonlook interieurs, waarbij de boventoon vaak wordt gevoerd door lichtere tinten grijs, zien we vaak dat de trap donkerder wordt uitgevoerd om de trap mooi uit te lichten. U kunt hierbij denken aan een uitvoering in antraciet of zwart. Uiteraard zijn er tal van mooie kleuren beschikbaar in ons assortiment.

Een betonlook trap realiseren met een traprenovatie

Wanneer u wilt genieten van een betonlook trap, of een industriële trap, dan kan dit altijd snel worden gerealiseerd middels een traprenovatie. Jouwtrapspecialist voert de traprenovatie in verreweg de meeste gevallen binnen een werkdag uit, zonder hak- of breekwerk. Wij komen op de dag van de afspraak op tijd en zorgen ervoor dat alles weer opgeruimd achterblijft aan het einde van de dag. Zo hoeft u niets anders te doen dan enkel te gaan genieten van uw nieuwe betonlook trap. U kunt eens een kijkje nemen bij onze eerdere projecten om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Wilt u ook genieten van een betonlook trap?

Als u een betonlook of industrieel interieur heeft, dan is het wel prettig als uw trap ook mooi binnen deze stijl past. Is dit nu niet het geval? Wij voeren graag een traprenovatie voor u uit. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.