De trap schilderen of toch renoveren?

De trap schilderen of toch door een ervaren bedrijf laten renoveren? Veel mensen vinden het een lastige keuze. Het spreekt voor zich dat de trap schilderen een voordelige optie is op de korte termijn, maar is het wel de meest voordelige keuze op de lange termijn? Twijfelt u of u de trap wilt schilderen of toch wilt laten renoveren? Jouwtrapspecialist geeft u inzicht in waarom de voordelen van een traprenovatie groter zijn dan de voordelen van het schilderen van de trap. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht wanneer u nog vragen heeft. Wij informeren en adviseren u graag.

3. Een geschilderde trap slijt sneller

Als u het schilderen goed onder de knie heeft, de tijd neemt om de klus te klaren en gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige verf, dan ziet de trap er na het schilderen keurig uit. Een resultaat om trots op te zijn! Helaas zullen er al snel weer slijtageplekken ontstaan. Er wordt nu eenmaal op de trap gelopen en dat betekent dat er sprake is van schurende bewegingen over de traptreden. Schurende bewegingen over een laag verf zorgen altijd voor slijtageplekken. De verf gaat vervagen, bladderen of slijt gewoon af. Hierdoor is de verf al snel weer aan vervanging toe. Eén van de belangrijkste voordelen van de traprenovatie is dat er geen slijtage op de traptreden ontstaat. De trap blijft er mooi uitzien, ook bij intensief gebruik.

Laat uw trap renoveren door Jouwtrapspecialist

De trap laten renoveren is op de langere termijn de betere optie. Uw trap gaat veel langer mee en blijft veel langer mooi dan wanneer u de trap gaat schilderen. Natuurlijk vertellen wij u graag meer over alle voordelen van een traprenovatie. Voor meer informatie en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u interesse in een traprenovatie? Dan komen wij graag bij u langs voor een adviesgesprek. Vanzelfsprekend stellen wij dan ook graag een offerte voor u op.